top of page

drivkraft

Kristian-Fredheim-1-1.jpg

Om hensikten

I dag kan du ta et steg nærmere, en ny utgave av deg selv. Jeg tilbyr deg et verktøyskrin,  som gir deg kraft til å utvikle deg.  Som  Livscoach, er mitt mål  å få frem ditt potensial. 

Jeg hjelper mennesker å sortere følelser og løse ubalanser som kan påvirke dem. Det er viljen som gjelder, "viljen frigjør eller feller". Ibsen sine ord skaper gjenklang, som da hans hjerte sto i Brand. Året etter skrev han Peer Gynt og da flyttet han fokus fra sin dialog med Gud til forståelsen av selvet. Jeg trives i dette spennet mellom tro og fortvilelse. "Hvordan kan jeg vite hva som er hva, hvis jeg ikke blir kjent med hvem jeg er?", undrer jeg. 

Jeg lar FN sine bærekraftmål skape grunnlaget for min egen virksomhet og den vei som kan lede oss til en bedre verden for våre barn. Før jeg gjør noe med min egen uro, kan jeg ikke forandre noe i den verden som er utenfor. Derfor valgte jeg å bli kjent med alt jeg var for alle andre enn meg selv. Frøene jeg fant i frukten på medfølelsens tre, fikk vokse til en forståelse av energi, fokus og konsentrasjon.

Å skape dette grunnlaget for 
Livs-Match, gjør meg  glad for jeg har bevisstgjort meg og lever min livsoppgave.  Vil du finne forbindelsen til din Livsoppgave, kan jeg bli din mentor og Livs Coach. Det er opp til deg om du vil gjøre denne reisen på kort eller lang sikt. Jeg kan bare gjøre mitt beste for at du skal oppdage de ressursene som er dekket av tvil og tapte forventninger. Jeg jobber daglig med mennesker i fortvilelse og ser at mange er i ubalanse. De mangler en indre balanse, for å komme videre. Det er en verdighet i å kjempe og det respekterer jeg. Dette har vi alle til felles, men ikke alle bøyer seg ned for å plukke sannheten opp. Hvor er du i livet og i forhold til målene dine? Kjenner du at det er Livs-Match?


Jeg tilbyr deg et verktøyskrin,  som gjør det lettere å finne frem og som gir kraft til din utvikling.  Som  Livs Coach, vil jeg vise deg verdien av veien, som førte deg hit. Ditt falske jeg vil utfordre, derfor må du velge hva som er rett for deg. Vi kan ikke forandre vanskelige situasjoner i fortiden, men vi kan jobbe for å løse utfordringene, du står i og overfor – nå.

Kanskje hjertet ditt står i Brand, eller du er grunnløst fortvilet? Peer Gynt dro til Egypt og kronet seg selv til keiser. Selv om han som mange andre dro ut i verden, vil jeg invitere deg inn- der du kan finne verdigheten i dine svar.


Velkommen til en reise, hvor din væren er målet!
Å være uten balanse, er som en ligning med tre ukjente. Kropp, sinn og sjel venter på å få jobbe sammen! 

Sertifisering

  • Diplom eksport økonom

  • Livslært Livs Coach

  • Cultivator - Indre Øvelser - Revitaliseringens TAO

  • Sertifisert Auraformidler TM.

  • Auraformidler Instruktør TM.

Kvalifikasjoner

  • Personlig og Imøtekommende

  • Hjertevarm og profesjonell

  • Engasjert og oppriktig.

  • Din mestring er min  glede 

  • Livsmål og bærekraft

Fitness

De Indre øvelser

De indre øvelser har vært med  meg i snart 21 år og lever naturlig i meg. Jeg gjør øvelsene hver dag i den hensikt å møte forbindelsen mellom kropp, sinn og sannhet.

READ MORE
bottom of page