top of page

Hvor er din drivkraft

_edited.jpg

Om hensikten

I dag kan du ta et steg nærmere, en ny utgave av deg selv. Jeg tilbyr deg et verktøy skrin,  som gir deg kraft til å utvikle deg. Via trygghet, livskraft, glede og fred kan "noe" skje.  Som  LivsCoach og Mystiker, er mitt mål  å se hele deg og få frem ditt potensial. 

Jeg hjelper mennesker å sortere følelser og tanker slik at de kan være trygg i sin væren. En væren uten livskraft er vanskelig å håndtere, derfor må vi finne drivkreftene. Mange ganger handler dette om å bli bevisst sin energi, lære å fokusere og skape grunnlag for konsentrasjon. Stort eller lite er det høyst sannsynlig at du må avlære deg noen automatiske tanke- og handlingsmønster. Jeg sier: "Ubalanser oppstår for en grunn!". Hvilke unnskyldninger har du for å la alt være som det er?  

 

Derfor er din drivkraft mitt mål å få deg til å forstå. Hvordan virker du, hva skal til for å få deg til å virke slik at du får kontakt med den forbindelsen som bor inni deg. Denne forbindelsen sier noe om hvordan du kommuniserer og hva som får deg til å virke slik at du når ditt livsmål. Kanskje ikke du har noe Livsmål i dag og leter i fortvilelse? Det er interessant hvordan din fortvilelse kan lede frem til din utvikling. Er du interessert i å finne ut hva som skal til for å vikle deg ut av det som er innviklet? Kanskje du sitter på svar vi kan lokalisere sammen?  Jeg lar FN sine bærekraftmål skape grunnlaget for min egen virksomhet og den vei som kan lede oss til en bedre verden for oss selv, familie og resten av verden. Før jeg gjør noe med min egen uro, kan jeg ikke forandre noe i den verden som er utenfor.  Frøene jeg fant i frukten på medfølelsens tre, fikk vokse til en forståelse av energi, fokus og konsentrasjon.

Å skape dette grunnlaget for Livs-Match, gjør meg  glad for jeg har bevisstgjort meg  min livsoppgave.  Vil du finne forbindelsen til din Livsoppgave, kan jeg bli din mentor og Livs Coach. Det er opp til deg om du vil gjøre denne reisen på kort eller lang sikt. Jeg jobber daglig med mennesker i fortvilelse og ser at mange er i ubalanse. De mangler en indre balanse, for å komme videre. Det er en verdighet i å kjempe og det respekterer jeg. Dette har vi alle til felles, men ikke alle bøyer seg ned for å plukke sannheten opp. 


Jeg tilbyr deg et verktøy skrin,  som gir deg kraft til å utvikle deg. Via trygghet, livskraft, glede og fred kan "noe" skje.  Som  LivsCoach og Mystiker, er mitt mål  å se hele deg og få frem ditt potensial.  Ditt falske jeg vil utfordre, derfor må du velge hva som er rett for deg. Vi kan ikke forandre vanskelige situasjoner i fortiden, men vi kan jobbe for å akseptere hva de betyr for oss. 

Velkommen til en reise, hvor din væren er målet!
Å være uten balanse, er som en ligning med tre ukjente. Kropp, sinn og sjel venter på å få jobbe sammen! Se referanser eller book en 
introduksjons time og se om min tilnærming kan gjøre noe for deg. Denne er uforpliktende og gir deg innsyn i hvordan jeg jobber for at du skal komme videre. Gleder meg til å høre fra deg :-)

Sertifisering

  • Diplom eksport økonom

  • Livslært Livs Coach

  • Cultivator - Indre Øvelser - Revitaliseringens TAO

  • Sertifisert Auraformidler TM.

  • Auraformidler Instruktør TM.

Kvalifikasjoner

  • Personlig og Imøtekommende

  • Hjertevarm og profesjonell

  • Engasjert og oppriktig.

  • Din mestring er min  glede 

  • Livsmål og bærekraft

Fitness

De Indre øvelser

De indre øvelser har vært med  meg i snart 21 år og lever naturlig i meg. Jeg gjør øvelsene hver dag i den hensikt å møte forbindelsen mellom kropp, sinn og sannhet.

READ MORE
bottom of page