top of page

Bring lys - inn i din tilværelse

Jeg erfarer at vår verden fornekter sjelen og skaper en avstand til det evige spørsmålet. Hvorfor er vi her?


Noen ganger trenger vi å komme opp i høyden for å se hva som skjer inni oss
La lyset få frem, hvem du er!


Velkommen til min blog post i forhold til tro og overbevisning. Her kan du få innsikt og utsyn til de mulighetene som blir skjult av alt du må og skal. Her deler jeg små tips og muligheter, for at du kan sortere hva som er viktig for deg. Livs-match handler om hvordan du kan finne frem i deg. For meg handler dette om å finne frem i de tre-nivå du kjenner som kropp, sinn og ånd.


“Tenk på hvorfor, du kom til denne verden?”

Innsikt skapes gjennom erfaring og den får du ved å være her på jorden.Visste du at - Alle har sitt?


Gi deg tid og kjenn etter. Pust, og la deg selv være. Klarer du det? Alle har sitt og strever med å finne sin balanse, i det som utfordrer dem. Vi er alle på forskjellig sted i livet. Ja, jeg kjenner meg nok som en mystiker i den forstand, at jeg tror på hvert eneste øyeblikk jeg erfarer noe i livet mitt. Jeg tror på hvert menneskemøte og at jeg er her for en grunn. Siden livet ikke er en konkurranse men en mulighet, hjelper jeg andre til å finne kraft, glede og fred. Kanskje det er derfor jeg valgte å utvikle meg for å realisere mitt ideal. Ved å utvikle meg, realiserer jeg Ham vi også kaller skaperen. Jeg valgte mitt -energisymbol, før jeg startet reisen og måtte bli kjent med intensjonen. Det er fint å velge familie og ha noen rundt seg som bryr seg. Det er ikke slik for alle og det erfarer jeg hver eneste dag. Det var også krevende å forstå at jeg ikke var mine mine foreldre og skulle finne min egen vei til balanse. Jeg kjenner navnet Fredheim, gjør noe for meg. Å skape grunnlag for fred er en visjon jeg har. Jeg vil gjerne gjøre det mulig i et hvert menneske og i et hvert hjem. Virkeligheten og den frie vilje er slik at jeg ikke kan gjøre noe før den det gjelder, velger det selv. Slik kan vi altså velge hvordan vi kan realisere oss selv. Hva betyr navnet ditt?


Hvordan vil du individualisere deg selv?

I Østens mystikk og numerologiske forståelse er ditt navn, din fødselsdato med på å skape forståelse på mange plan. Sjelens ansikt kommer frem i utfordringene som følger valgene i livet ditt. Jeg har møtt mange som er fortvilte i jobben som veileder. Hvert eneste menneskemøte har også lært meg noe om meg selv. På et trinn i livet i 2009 spurte jeg Gud: "kan du ikke sende flere mennesker til meg?". I tomrommet som fulgte, svarte Skaperen: "Det er du selv som velger hvorfor og hvordan mennesker skal finne deg!". Han gav meg muligheten til å velge, å få forståelse, skape innsikt og bruke de egenskapene jeg hadde fått tildelt. Men, jeg måtte først lære hvor vanskelig livet kunne være, før jeg kunne gjøre en forskjell for andre. Det var ikke nok å være positiv. Etter å ha gjennomført 11 år med utdannelse innen attføring, jobber jeg i 2021 som karriereveileder og Livs Coach. Jeg har sett, følt, grått og bevisstgjort meg hvor forskjellig og vanskelig livet kan arte seg. Uten fasit har jeg gradvis forstått hvor annerledes livet arter seg, hvis jeg går livs-distansen i den - jeg hjelper sine sko. "Det kunne ha vært meg, som er der du-, han- eller hun- er!", kjenner jeg. Nå når jeg har valgt å leve meg, har jeg et ansvar for å komme i mål og belyse den samme muligheten for andre. Derfor vil jeg møte deg der "hjelpekunsten" starter og du er i livet ditt. Din situasjon, er unik og det er bare du som vet, hva det betyr. Jeg er så takknemlig for alt jeg lærer, for selv om du ikke tror det er mulig der du er. Lærer du meg noe om deg, som jeg aldri hadde forstått uten å bli kjent med det som utfordrer deg. Det, som du kjenner er vanskelig og kanskje "håpløst" å forsere. Så mye jeg har lært av mennesker som kjemper for å klare seg. Livet er en utfordring og en kamp som krever oss for svar som ikke alle er åpenbare. Men denne kampen gjør oss alle verdige, når vi klarer å gjøre det beste ut av vår livssituasjon. Som alle som strever og gjør så godt de kan, må jeg også fokusere min energi slik at jeg kan konsentrere meg. Jeg kunne ikke jobbet som Livs Coach uten å ha forstått elementene sin betydning. Elementene er skaperens tjenere, der de fremstår som ild, vann, jord og luft. Jeg måtte gjennom ild og vann til jeg lærte meg betydningen av å være jordnær og tålmodig. Jeg måtte gi slipp på ego, tømme kunnskapen sitt "beger" og åpne for - hva jeg skulle lære av livet, før noen kunne komme til meg. Først når dette var fullbrakt, kunne jeg ta i mot, bistå og hjelpe dem som kommer til meg. Det er slik livet gir oss svar på hvem vi er og hvorfor vi er her.


Så møtes vi , du og jeg. Vi kjemper begge to i livet, mens vi er her og uansett hva du gjør vil livet krevet deg for svar. Karma og Dharma står der og venter på at du skal bevisstgjøre deg. Kjenner du at dette resonerer med en sannhet du kan kalle deg? Tro og visshet om "noe" som er større enn deg selv, betyr mye for hvordan du tar vare på deg selv. Hvordan kan du bringe lys inn i din verden? Hvordan kan lyset - få plass i din verden? I min verden er det er ingenting ved deg som er tilfeldig. Tenk om alt er som det skal, du har bare aldri fått muligheten til å utvikle forståelse om det lyset du er? Eller at dette lyset også kan representere din åndelighet. Jeg har møtt mange fortvilte som ikke har forstått hva det vil si å "samle seg". Hvor mange steder på en gang er energien din nå?

Energi kan ikke bli borte, det kan bare skifte form. Hva betyr det for deg?


Klarer du å se at din sjel har en betydning som ikke er tid og rombestemt?

Hvis du vil bringe lys inn i din tilværelse, må du se innover i det mørket som er skapt for at du kan bevisstgjøre deg verdien av balanse. Mørket er ikke en fiende, det kan være en venn som får deg til å se mulighetene ved å holde lyset levende. Jeg tror vi alle er barn av en kjærlighets intelligens du kan få kalle det du vil. I møte med din åndelighet vil du også bli kjent med sjelen. Innsikt skapes gjennom erfaring og den får du ved å være her på jorden.


Jeg erfarer at vår verden fornekter sjelen og skaper en avstand til det evige spørsmålet. Hvorfor er vi her?


"Så fint!" tenker jeg at vi kan møtes som medmennesker og ikke som konkurrenter i tro. Hvis alle har sin tro er vi vel alle sjeler på reise i livet og da handler ikke sannheten om hvem som har rett eller galt. Men hvem som bevisstgjør seg hvorfor han tror. Jeg takker for den innsikt som har blitt meg til del og som gjør at jeg gleder meg over de mestere som har vandret her på jorden. Akkurat som deg, har de i et tids-rom gjort sitt beste for at vi skal bevisstgjøre oss betydningen å være et helt menneske. Et menneske i kropp, sinn og ånd.


Jeg tenker på han som ble korsfestet, fordi han ikke ville være som alle andre. Som døde for deg og meg. Han er blitt et forbilde i min virkelighet, fordi han var så menneskelig. Han har åpnet hjertet til noe som er ekte og hans fot-avtrykk er levende mer enn 2021 år etter at han var her. Jeg kjenner det gjør noe med meg og at det er godt å kunne anerkjenne det menneskene på den tiden ikke vill forstå. Du finner "ham" igjen ved roten av ditt hjerte, akkurat slik han sa - den gangen han levde. Det er noe fint ved opplevelse av sannhet og det er bare du som kan finne ut hva - denne sannhet handler om for deg.


En sannhet som også kalles Jeshua-/-Jesus-/-menneskesønnen- og som akkurat nå har blitt feiret av millioner av kristne via påsken. I min verden er det plass til alle som vil akseptere livets mysterie, som en reise i tro, håp og kjærlighet. Se ut, se så langt du vil og kan, men det er innover du må gå for å finne fram, hvis det er deg og din utvikling som er målet. Hvis dette er vanskelig kan jeg vise deg verktøy du kan bruke for å komme videre, slik at du kan få balanse. Det er få som vet at ved å utvikle seg selv, realiserer de Ham. Hvem realiserer du, ved å utvikle deg om ikke nettopp deg selv. Bring lys inn i din tilværelse og se forbindelsen til den kjærlighetsintelligens vi kaller ved så mange navn. Jeg kaller Ham Gud og er stolt av å representere og gjøre plass for den betydning han gir livet mitt. Å søke mot ham er kjærlighet og perfeksjon. Å søke seg fra ham, er likegyldig og utflytende.

“Tenk på hvorfor, du kom til denne verden?”

Velkommen til et møte med deg selv! Har du behov for bistand eller hjelp til å nøste i livstrådene i livet ditt, er jeg her.

Velkommen til samtale med Livs Coach - Kristian Fredheim Se: www.livs-match.com


Det vanskeligste jeg måtte akseptere var at for å lære så måtte jeg feile.


9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page