top of page

ANBEFALINGER

 

Kristian får meg til å våkne og jeg begynner å se etter hva som er meg

Livet er hele tiden i bevegelse og vi kan alle velge hva vi gjør. Enten å bevege oss med eller sitte helt stille og se på.

I forskjellige perioder i mitt liv så har jeg prøvd begge deler. Jeg tror det er riktig og viktig å gjøre begge deler, men for min del så stopper min egen utvikling ved å sitte stille.

Kristian er den som ser, og for meg var veldig godt med hans dytting ut av en periode med stillesitting. Ikke alle hans forslag  er direkte det jeg skal gjøre og følge med èn gang, men han får meg til å våkne og jeg begynner å se etter hva som er meg og hva jeg skal finne og som er bra for meg.

Auratransformasjonen var for meg en veldig viktig del av denne prosessen. Det veldig godt å kjenne på at jeg nå er på god vei videre med livet mitt og stortrives med større trygghet og

balanse, noe jeg føler bare vokser. Deilig å være på vei og i bevegelse. Tusen takk, Kristian 

Evy

Calm Woman

Kristian får meg til å våkne og jeg begynner å se etter hva som er meg

Evy

ANBEFALINGER

Å bli møtt, sett, hørt og forstått!

 

 

Kristian Fredheim kom inn med en kopp god varm kaffe og et varmt, godt blikk en tirsdag tidlig i Januar 2016.  Jeg var, og er,veldig sensitiv , og litt skeptisk av meg.  Min kjære farfar forsikret meg en gang som ung ,om dette; «Du ser om Blikket er godt».  Jeg så, eller.. FØLTE at blikket til Kristian var Godt og Ekte !

Opplevelsen av å få fullstendig tillit til et helt fremmed menneske i en alder av 48 år er SÅ BRA!  Tillit til andre mennesker har i stor grad vært fraværende i mitt liv av flere årsaker. I samtale med Kristian kunne jeg slutte å late som at alt var på stell. Jeg var lei av å være en «dilter i systemet» og lei  av Janteloven. Jeg var lei av å være i offerrollen!

Av Kristian ble jeg møtt, sett, hørt og forstått  ,akkurat slik jeg var akkurat der og da. Utslitt av meg selv, min egen selvutslettelse og selvsabotasje. Han SÅ det, OG forstod det. Jeg kunne slutte å skamme meg over å ikke klare å være i fullt arbeid lenger. Nå turte jeg å åpne meg , fortelle om ønsker for meg selv , og om tvilen i meg .  Fordi jeg opplevde å bli møtt med oppriktig varme, forståelse, og RESPEKT.  Dette ble starten på en opplyst indre reise i bevisstgjøring av meg selv jeg er veldig takknemlig for å være på. Jeg våger å møte og kjenne på alle følelser og aksepterer at de er en del av meg.

Kristian har bistått meg gjennom disse 2 årene med en unik helhetlig menneskelig innsikt og spesiell evne til å se «bakenfor» mine hindringer. Jeg har begynt å heller se muligheter og å tro på mine egne ferdigheter. Han har guidet og støttet meg trygt og klokt, med nyttige tips, råd og oppfølging, hele den humpete veien tilbake til arbeidslivet. Jeg har fått være 100 % delaktig i min egen prosess, og opplevd full støtte i valg av metode og tiden jeg trengte for å komme tilbake i en jobb som er i tråd med mine ønsker.  Kristian bistår med ekte raust engasjement, og med mye livsvisdom og samfunnskunnskap.

Mitt valg av Kristian Fredheim som livscoach og yrkesveileder er jeg uendelig glad for!

Hjertelig takk for at du er der og lyser opp og viser vei Kristian !

Marie

Av Kristian ble jeg møtt, sett, hørt og forstått  ,akkurat slik jeg var akkurat der og da. Utslitt av meg selv, min egen selvutslettelse og selvsabotasje.

Han SÅ det,
OG forstod det..

Marie

bottom of page