top of page

Er jeg god nok?

Oppdatert: 3. mai 2021

Vi lever i en utfordrende tid som krever at vi bevisstgjør oss. Hvordan vil du ekspandere og posisjonere deg i forhold til den tiden som kommer?


Velkommen til min blogg. Her deler jeg hva jeg står i og hvordan det jeg står i påvirker omgivelsene. Det er en del av min formidling og de vibrasjoner jeg både sender, mottar og deler. Jeg slutter aldri å forundre meg over kreftene i de svingene, som møter oss i livet

“Er tiden inne for å gjøre noe for deg selv eller gjøre noe for andre?”

Siden min AuraTransformation TM og jeg ble Auraformidler TM i 2008 har jeg kunnet gjøre begge deler. Jeg har både bidratt til min egen individualisering og bidratt til at andre kan individualisere seg selv. Fra 09.-13.09.2021 inviterer jeg til kurs med Henriette Gustavsen.

Vårt mål er å ta i mot deg, som vil ta et steg videre i deg selv. Som vet du er god nok, eller som ønsker å gå innover for svar! Vi har totalt 8 plasser som du kan søke om å få ved å sende din søknad til post@oppriktig.no ved Kristian Fredheim eller post@balanseakademiet.no ved Henriette Gustavsen. Eller du kan søke her!Kristian FredheimHenriette Gustavsen


Da jeg ble meg i 2008


Da jeg ble meg og alt smeltet sammen var det som om jeg ble hel. Jeg gjorde plass til noe i meg selv som gjorde at det åndelige ble en naturlig del av meg. Du kan lese om dette i boken "Krystallmennesket & Krystaliseringsprocessen" av Anni Sennov. Fine Anni, som jeg savner henne! Både hun og sin mann har betydd mye for at jeg via min AuraTransformasjon™ kunne bli kjent med elementene og hvem jeg er. Anni sitt mål var ikke å bli en Guru men en kilde til inspirasjon og potensial. Fra den andre siden er hun fortsatt med og det gleder meg at jeg nå kan få henvende meg til deg som venter. Til deg som har ventet på at vi kan få på plass til en norsk plattform for AuraTransformation TM med norske instruktører. Jeg er så glad for Teresa som har stilt opp fra Sverige og Johanna i Finnland. Nå er vi klar til å jobbe med energien, derfor inviterer vi deg som er klar for å ekspandere og handle.

Det er rart å tenke på at jeg var den første som Henriette Gustavsen og Berit Reaver (nå Hickman) utdannet som Auraformidler i Norge i 2008. Jeg føler at sirkelen er sluttet og at tiden er inne til å få dele og inspirere. Da jeg fikk på plass den åndelige delen i meg, kunne jeg virkeliggjøre min sannhet og det jeg kom hit til jorden for å fullføre. Det har ikke vært enkelt men det har vært nødvendig for at jeg kunne bevisstgjøre meg hensikten. Det er ikke sikkert det er riktig for deg, men du kjenner det langt inni deg hvis du vil utvikle og ekspandere. Da jeg ble meg, sa jeg ja til å bevisstgjøre meg- og bidra til at andre kunne individualisere seg selv.


Nå gleder jeg meg sammen med Henriette Gustavsen til å ta i mot deg som har lyst å bli Auraformidler™. Det er en ære å få gjøre dette sammen med Henriette, fordi hun har erfaring og visdom nok til å løfte din kunnskap og forståelse på et plan som bidrar til å balansere deg. Hun har utdannet meg, korrekturlest mine 7-bøker og vært der som min støtte. Jeg er stolt av kunne kalle henne lærer og jeg er stolt av at hun er min venn.


Er jeg god nok ?

Jeg leter etter svar i en fellesbevissthet som krever. Skal jeg være god nok for meg selv eller andre? Jeg tenker min oppgave er å bli - den beste utgaven av meg selv. Det vil si leve den beste utgaven av det jeg sa "ja" til, da jeg valgte denne jordkloden som min "utviklings-arena". For meg er jeg - god nok, når jeg kjenner at jeg er sann mot meg selv. Jeg tror på den sannheten vi kan finne og det balansepunkt som gir oss mening. Dette balansepunkt kan være forskjellig fra deg og meg. Din sannhet kan se annerledes ut, enn min. Det er helt fint, for jeg tror livsoppdragene kan være forskjellig. La oss møtes i samtale eller kurs! Det er en ære å få bidra til at du kommer videre i deg selv eller velger å bli en Auraformidler TM for andre.Hva skal til for at du kan bli en Auraformidler TM


For å bli Auraformidler™ er det en forutsetning at du selv har vært igjennom en AuraTransformasjon™, og at du deretter har tatt deg tid til å komme i balanse på det personlige plan. Vi anbefaler at du venter 2-3 måneder etter din egen AuraTransformasjon™ før du søker om deltakelse på kurset. Alle søknader til kurset blir individuelt behandlet.

AuraTransformasjon™ fungerer som et veldig godt bevissthetsmessig supplement til diverse alternative behandlingsformer, slik som kranio-sakral terapi, soneterapi, NLP og clairvoyance m.m. Klientene kan da nøye seg med å konsultere en behandler, i stedet for å måtte pendle mellom flere alternative behandlere for å oppnå balanse mellom kropp og ånd.

Hvem henvender Auraformidler-kurset seg til?

  • Alternative behandlere med evne og interesse for å arbeide med bevissthet og som ønsker å utvide behandlings-tilbudet til sine klienter

  • Personer som på en effektiv og praktisk måte ønsker å hjelpe andre til å oppdatere deres energifelt/aura i overensstemmelse med den nye tids energi

  • Personer som ønsker å utvide deres åndelige kapasitet, og som deltar på kurset for deres egen skyld

  • Personer som selv har oppnådd fantastiske resultater etter å ha gjennomgått en AuraTransformasjon™ og nå ønsker å hjelpe andre til å få balanse i deres liv


Hva skjer på et Auraformidler-kurs?


Auraformidler-kurset er en intens prosess, som oppleves på mange forskjellige plan. Det er eksempelvis stor forskjell mellom den mentale kapasitet og den bevissthetsmessige kapasitet og det er den bevissthetsmessige kapasitet som er den aller viktigste faktoren for å kunne jobbe med AuraTransformasjon™. Derfor vil dette kurset merkes både i kropp og sinn for den enkelte deltaker. Ofte begynner energien å påvirke deg allerede når du har søkt om kursdeltakelse. Både før og etter kurset vil du kunne oppleve store psykiske og fysiske forandringer.


Å jobbe med AuraTransformasjon™ innebærer også å være i stand til å håndtere integreringen av de fire elementene ild, vann, jord og luft, både i kroppen og i auraen. Dette er derfor et av de viktigste temaene som det jobbes med på kurset.Hvordan kan du ta et steg videre i deg selv?


Det gleder meg at min reise nå er lettere å se hensikten av. Jeg har via innsyn i min egen livslinje en klar oppfatning av både mitt eget energi-symbol og nødvendigheten av de svinger som fulgte ferden. Utvikling skjer ikke Lineært og uten utfordringer. Utvikling skjer gjennom de svingene som møter deg. Kanskje, det er derfor jorden er rund, slik at vi ikke vet hva som kommer rundt neste sving?


Kan du se inn i deg selv, eller er du for opptatt av hvor veien fører deg?

Jeg slutter ikke å forundre meg over alt jeg har å lære. Jeg tror du er "God nok", til å gjøre noe for deg selv og de som er rundt deg. Velkommen til et møte med deg selv.


Velkommen til et møte med Kristian Fredheim og Henriette Gustavsen.

Velkommen til Kurs i Drammen: 09.09.-13.09.2021.

Du kan søke her!

Vi Sees!

Trenger du mer informasjon se: https://auratransformation.com/nb/


32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page